Meistä

Osta ajokortti 2023

Meistä

Meistä. Olemme nopeita, turvallisia ja luotettavia ajokorttisi myöntämisessä.

Vuodesta 2001 lähtien olemme valmistaneet ja jakelijat suomalaisia ajokortteja. Asiakkaamme ottavat meihin säännöllisesti yhteyttä tämän verkkosivuston kautta tilatakseen tiettyä asiakirjaa, jonka he haluavat ostaa. Normaalisti annamme asiakkaille hinnan, joka riippuu asiakirjan maasta ja työn kiireellisyydestä. Tukitiimimme on aina valmis auttamaan ja pidämme yhteyttä asiakkaisiimme koko valmistusprosessin ajan. Päivitämme asiakkaita joka vaiheessa.

Meillä on kumppaneita useissa valtion virastoissa, jotka keskustelevat kanssamme alkuperäisten asiakirjojen rekisteröinnistä. Tulostamme nämä asiakirjat hyvälaatuiselle materiaalille. Käytämme myös viranomaisten yhteystietoja asiakirjojen rekisteröintiin TRAFICOM-järjestelmissä. Tämä prosessi on välttämätön kuljetusjärjestelmässä, maahanmuuttojärjestelmässä ja tunnistusjärjestelmissä. Voit aina luottaa siihen, että luomme sinulle juridiset asiakirjat.

Meistä, Osta asiakirjamme

Tiimimme, insinöörimme ja organisaatiomme jäsenet ovat työskennelleet vuosia tämän hankalan ongelman ratkaisemiseksi, tietysti ylittäneet laillisuuden rajat, jotta asiakirjan vastaanottajan ei tarvitse mennä niin pitkälle. Joten ennen tiimimme uusimista vuonna 1998 olemme työstäneet järjestelmää, jossa suunnittelemamme ajokortti olisi laillinen ja rekisteröity kaikkiin Suomen kansallisiin tietokantoihin ja kaikkiin tiedostoihin. 

Siksi se ei ole vain pala painettua pahvia, vaan arvokas asiakirja, kuten tutkintotodistus, jota ei voi peruuttaa, kun teet tilauksen tällä verkkosivustolla. Asiakirjasi on moitteeton, maineemme on ansainnut sen yli 15 000 asiakkaan joukossa sen jälkeen, kun otimme sinuun yhteyttä, mainetta vahvistaa entisestään se nopeus, jolla tiimimme osoittaa suomalaisten ajokorttien ostotiedostoja verkossa. 

Työntekijämme ovat asiantuntijoita Suomesta. Valitsemme tiimimme jäsenet lahjakkuuden ja tehokkuuden perusteella. Tähän lisätään lainvalvontaviranomaisia, tietojenkäsittelytieteilijöitä, logistiikka-agentteja ja esikuntapäällikkömme. Tämä laajennettu tiimi pitää työnkulun jatkuvana. 

Yhteydenottolomake